Vanaf 20 oktober 2022 worden geen nieuwe (nieuws)artikelen aan deze community toegevoegd. Lees hier meer.

Wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over diabetes type 1? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief E-dialoog type 1 van het Diabetes Fonds.

 

Aanmelden nieuwsbrief Naar nieuwsbericht

De afgelopen maanden zijn we hard aan de slag gegaan met diabetes.nl. Deze website is een samenwerking tussen 5 diabetesorganisaties in Nederland: Bas van de Goor Foundation, Diabetes Fonds, Diabetesvereniging Nederland, Stichting DON en Stichting JDRF Nederland. Goed nieuws: diabetes.nl is bijna klaar! 

Wat is diabetes.nl? 

Het doel van diabetes.nl is om mensen met diabetes en hun naasten de weg te wijzen in de wereld van diabetes, en hen handvatten te bieden om in het dagelijks leven met diabetes om te gaan. Op diabetes.nl komen informatie, activiteiten en ervaringen samen op 1 plek.  Je kunt op diabetes.nl: 

  • Informatie in duidelijke taal vinden over diabetes, de verschillende typen, hoe je ermee omgaat, onderzoek en meer; 

  • Verkennen wat er te doen is rondom diabetes: ontmoetingen, e-learning, trainingen en meer;  

  • Ervaringen delen met andere mensen met diabetes en hun naasten, in de community Trefpunt. 

Vanaf de livegang van diabetes.nl zal het huidige www.diabetestype1.nl niet langer bestaan en kun je op het Trefpunt van diabetes.nl terecht voor de online community. 

Je kunt ons enorm helpen 

In het Trefpunt kun je via blogs, groepsgesprekken en door je profiel in te vullen, ervaringen delen en met elkaar in contact komen. Staan er straks meerdere blogs, actieve gesprekken en ingevulde profielen in het Trefpunt? Dan melden nieuwe mensen zich veel sneller aan op diabetes.nl. En dat maakt het Trefpunt waardevoller voor iedereen die ervaringen met diabetes wil uitwisselen. 

Vanaf dinsdag 13 juni is diabetes.nl voor heel Nederland beschikbaar. Maar eerst openen we diabetes.nl voor een kleine groep mensen. Om alvast in het Trefpunt blogs te schrijven, met elkaar in gesprek te gaan en je eigen profiel in te vullen. Daar kun je ons enorm mee helpen, als eerste ‘deelnemer’ van diabetes.nl. 

Ben jij er als eerste bij? 

Wil jij als eerste ontdekken wat het Trefpunt te bieden heeft en zo diabetes.nl voor iedereen in Nederland waardevoller maken? Dan is dit je kans! Vul het formulier in om je belangstelling met ons te delen.  

Let op: we kunnen vóór 13 juni slechts een kleine groep mensen tot diabetes.nl toelaten. Nadat je het inschrijfformulier hebt verstuurd, krijg je verdere instructies per e-mail.  

Ga naar het inschrijfformulier 

Heb je nog een vraag of opmerking? Laat het even weten via info@diabetestype1.nl. Wie weet zien tot binnenkort in het Trefpunt op diabetes.nl! 

Blijf ondertussen op de hoogte

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief E-dialoog type 1 van het Diabetes Fonds en je ontvangt al het laatste nieuws over diabetes type 1.

Meld je aan voor de nieuwsbrief over diabetes type 1