Vanaf 20 oktober 2022 worden geen nieuwe (nieuws)artikelen aan deze community toegevoegd. Lees hier meer.

Wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over diabetes type 1? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief E-dialoog type 1 van het Diabetes Fonds.

 

Aanmelden nieuwsbrief Naar nieuwsbericht

In het voorjaar van 2023 is het zover. Dan vind je van alles over diabetes op het nieuwe online platform diabetes.nl. Met een online community. Daarom verdwijnt de community van diabetestype1.nl volgend jaar.

Het online platform wordt ontwikkeld door het Diabetes Fonds samen met Bas van de Goor Foundation, Diabetesvereniging Nederland, Stichting DON en Stichting JDRF Nederland. Door de samenwerking van deze vijf partijen, wordt diabetes.nl een plek met betrouwbare en uitgebreide informatie over diabetes.

Uitgebreidere community op diabetes.nl

De community die we op diabetes.nl ontwikkelen richt zich op alle vormen van diabetes en pre-diabetes. Vragen kun je daar aan communityleden en ervaringsdeskundigen stellen.

Wat verandert er voor diabetestype1.nl?

Op dit moment bouwen we hard aan het nieuwe online platform diabetes.nl. Zodra diabetes.nl er is, vind je daar een uitgebreidere community en verdwijnt de community op diabetestype1.nl. Tot die tijd blijft het bestaan. Maar met een paar veranderingen. Vanaf 20 oktober verandert het volgende:

  • De sociale functionaliteiten gaan op inactief. Dit betekent dat leden vanaf dat moment geen nieuwe gesprekken kunnen starten en reacties of likes kunnen plaatsen.

  • Er zullen geen nieuwe (nieuws)artikelen en blogs worden geplaatst door de redactie. 

Alle bestaande artikelen, blogs, gesprekken en reacties blijven zichtbaar. En het blijft mogelijk om in te loggen, het profiel aan te passen en privéberichten te versturen.

Moderator worden op diabetes.nl?

Vind jij het leuk en nuttig om anderen te begeleiden in de online gespreksgroepen op het Trefpunt van diabetes.nl? Word dan moderator voor één of meerdere gespreksgroepen vanaf livegang. Bekijk hier de vacature voor vrijwillige moderator. 

Blijf ondertussen op de hoogte

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief E-dialoog type 1 en je ontvangt al het laatste nieuws over diabetes type 1.

Meld je aan voor de nieuwsbrief over diabetes type 1