Vanaf 20 oktober 2022 worden geen nieuwe (nieuws)artikelen aan deze community toegevoegd. Lees hier meer.

Wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over diabetes type 1? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief E-dialoog type 1 van het Diabetes Fonds.

 

Aanmelden nieuwsbrief Naar nieuwsbericht

Onlangs bracht Diabetesvereniging Nederland (DVN) een vernieuwde zorgwijzer uit over diabetes en zwangerschap. Daarin staan achtergronden, tips en ervaringen.

Zwanger zijn met diabetes is keihard werken om je bloedsuikers goed te houden. Of het nou gaat om diabetes type 1, zwangerschapsdiabetes of type 2. Het is ook een tijd met aardig wat zorgen of alles wel goed gaat.

Tips en info

DVN zette alle aspecten rond diabetes en zwangerschap in een uitgebreide brochure, de Zorgwijzer diabetes en zwangerschap. Daarin vind je veel informatie, ook over de diverse tests voor moeder en kind tijdens de zwangerschap, en wat je kunt verwachten van de diverse zorgverleners. En natuurlijk tips om zoveel mogelijk te genieten van de zwangerschap!

De Zorgwijzer diabetes en zwangerschap vind je online op de website van DVN.

Op de hoogte blijven?

Ontvang elke 2 weken nieuws over diabetes type 1 per e-mail, met alleen artikelen die voor jou interessant zijn. Maak eenvoudig in 1 minuut een account aan en geef je interesses aan!