Vanaf 20 oktober 2022 worden geen nieuwe (nieuws)artikelen aan deze community toegevoegd. Lees hier meer.

Wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over diabetes type 1? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief E-dialoog type 1 van het Diabetes Fonds.

 

Aanmelden nieuwsbrief Naar nieuwsbericht

Fabrikant Abbott van de FreeStyle Libre flash glucosemeter kan de toegenomen vraag naar sensoren niet bijbenen. Er worden maatregelen genomen, maar tot 1 juli beperkt Abbott de levering van sensoren.

Hieronder volgt het bericht van Abbott:

Door de toenemende vraag naar het FreeStyle Libre systeem in combinatie met eerder dan verwachte goedkeuring en vergoeding in veel landen hebben zendingen naar klanten van onze webshop vertraging opgelopen. We doen er alles aan om deze situatie op te lossen en hopen tegen de zomer alle achterstanden weggewerkt te hebben. 

Het spijt ons dat wij onze klanten moeten teleurstellen en beseffen dat deze vertragingen voor de diabetesgemeenschap onacceptabel zijn. Wij vinden ze ook onacceptabel. 
   
Op dit moment willen we zoveel mogelijk mensen toegang tot het product geven. Daarom hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Tot 1 juli beperken wij de toegang tot onze webshops tot alleen onze huidige klanten. Huidige klanten kunnen om de 25 dagen maximaal 2 sensoren bestellen. 
  • We bieden alle huidige klanten gratis verzending van bestellingen aan tot deze vertraging is opgelost. 

Abbott Diabetes Care

Op de hoogte blijven?

Ontvang elke 2 weken nieuws over diabetes type 1 per e-mail, met alleen artikelen die voor jou interessant zijn. Maak eenvoudig in 1 minuut een account aan en geef je interesses aan!