De ‘Virtual Run on Insulin’, die eigenlijk spontaan is begonnen door Roos en Marco, is ondertussen uitgegroeid tot een begrip. Het principe is heel simpel, deelnemers kiezen hun eigen doel. Of dit nu een snelle tijd is op een bepaald aantal kilometers, of het tellen van zoveel mogelijk vogels tijdens het rondje, het maakt niet uit... :). Het is jouw race, jouw uitdaging én jouw prestatie!

Via de sociale media word je door ons virtueel aangemoedigd via de zijlijn, nog nét niet met spandoeken, maar wel met een heel hard applaus. Vanaf 1 september kan de challenge volbracht worden. We zien al meerdere foto's voorbij komen in de afgelopen weken. Blijf vooral de #virtualrunoninsulin of #challengediabetes gebruiken.

f9febe0d5d15d62c266234ec4184ef4e.jpg

Je kunt jezelf nog steeds aanmelden! De Virtual Run on Insulin is namelijk nog de gehele maand oktober te volbrengen. 

Wat houdt de #virtualrunoninsulin in?
Een virtual run is een hardloop- wandel- of zelfs fietsronde die jij in je eigen tijd aflegt. Deze sportieve uitdaging ga jij dus aan op een zelf gekozen moment in de maanden september en oktober. De datum, plaats en tijd kan je dus helemaal zelf bepalen. Handig toch?

Na afloop van jouw Virtual Run on Insulin deel je de prestatie op een van je social media kanalen (heb je deze niet, dan mag je ons uiteraard ook altijd mailen: virtualrunoninsulin@gmail.com). Als beloning voor de uitdaging die jij bent aangegaan, krijg je na afloop van het evenement een unieke medaille toegestuurd!

Deelname aan deze run bedraagt €15,-. Jouw inschrijfgeld gaat in zijn geheel naar de Bas van de Goor Foundation.

Meer info en aanmelden: https://www.bvdgf.org/event/virtual-run-on-insulin

medialle_v2.jpg