Gesprek

Ervaringen Eversense

Jupiter
Jupiter • 23 december 2018

Sinds kort gebruik ik de Eversense glucosesensor. Ik ben ontzettend blij met dit apparaat, aangezien hij zeer accuraat mijn glucosewaarden meet. Echter, ik loop tegen een aantal praktische problemen aan, waar ik graag een oplossing voor vind:

  • De glucosewaarden kan ik niet direct op mijn lock screen aflezen. Dit betekent dat ik iedere keer eerst moet inloggen op mijn telefoon, app openen en alarmen wegklikken voordat ik mijn glucose kan zien. Dit is vooral ’s nachts erg lastig (en ook vervelend voor mijn partner). Daarbij is dit niet handig bij een ernstige hypo, aangezien anderen mijn glucosewaarden dus niet kunnen aflezen.
  • Glucosesensoralarmen zijn alleen hoorbaar als ik het geluid van mijn smartphone aan heb staan. Ook dit is vooral ’s nachts een probleem, aangezien ik niet gewekt wil worden door allerlei binnenkomende berichten die prima tot de volgende ochtend kunnen wachten, maar de sensoralarmen wil ik echter niet missen.

Hoe hebben andere mensen deze issues opgelost? Ik begrijp dat dit een Android-app probleem is, aangezien de ios-app verder doorontwikkeld is. Mocht iemand tips hebben of dit probleem inmiddels via een zelfgemaakte app hebben kunnen oplossen, dan hoor ik het heel graag. Alvast bedankt!

Groet, Jupiter