Vanaf 20 oktober 2022 worden geen nieuwe (nieuws)artikelen aan deze community toegevoegd. Lees hier meer.

Wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over diabetes type 1? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief E-dialoog type 1 van het Diabetes Fonds.

 

Aanmelden nieuwsbrief Naar nieuwsbericht

Hallo allemaal,

In mijn vorige gesprek heb ik gevraagd of je geïnteresseerd bent om mee te doen aan het onderzoek door een vragenlijst in te vullen of mee te doen aan het interview. Hier is veel op gereageerd, dankjewel hiervoor!

In december ga ik twee concepten van een product (bijvoorbeeld van een folder, webpagina of een video) voorleggen voor feedback, tijdens een online co-creation sessie. Het doel van het product is om mensen te helpen bij het accepteren van diabetes type 1. Tijdens de co-creation sessie wordt niet alleen feedback gegeven, maar kan je ook meedenken en met ideeën komen. De co-creation sessie zal online plaatsvinden op 10 of 11 december tussen 14:00-16:00 uur. Welke van de twee data het gaat worden is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Ben je geïnteresseerd om hieraan mee te doen? Dan mag je je aanmelden door een mail te sturen naar 435530@student.saxion.nl Zet bij de mail erbij of je beschikbaar bent voor één of beiden van deze data😊.

Alvast bedankt hiervoor!