Vanaf 20 oktober 2022 worden geen nieuwe (nieuws)artikelen aan deze community toegevoegd. Lees hier meer.

Wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over diabetes type 1? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief E-dialoog type 1 van het Diabetes Fonds.

 

Aanmelden nieuwsbrief Naar nieuwsbericht

Hierbij mijn verhaal : ik ben een meisje van 19 jaar en heb nu 6 jaar diabetes. Eigenlijk vanaf het begin lukt het me niet om de diabetes onder controle te krijgen. En vind ik het erg moeilijk om het te accepteren. En vorig jaar kwam mijn eerste complicatie het begon met een bultje tussen mijn oog en mijn neus ik ben naar de dokter gegaan maar eigenlijk dacht iedereen dat het gewoon een oogontsteking was dus ik kwam thuis met druppels tegen oogontsteking en ben gaan drupellen. Tot ik de volgende dag wakker werd en mijn oog zo dik was dat ik hem niet meer open kreeg en als ik hem iets open trok ik alsnog niks zag. Wij zijn meteen naar het ziekenhuis gegaan en daar kwamen ze er achter dat ik een heel gevaarlijke schimmel had die weinig voorkwam. Ik ben meteen naar het Amc in Amsterdam gebracht om daar verder behandeld te worden , ik werd geopereerd aan mijn neus zodat ze er beter bij konden. En een paar dagen later werd ik al geopereerd aan mijn oog oftewel mijn oog werd verwijderd. Daarna heb ik nog 7 weken in het Ziekenhuis gelegen. 

Ik hoop dat meer mensen hier onder hun verhaal willen doen want, je bent niet alleen er zijn zoveel andere mensen die het ook moeilijk hebben maar samen staan we sterk !