Vanaf 20 oktober 2022 worden geen nieuwe (nieuws)artikelen aan deze community toegevoegd. Lees hier meer.

Wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over diabetes type 1? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief E-dialoog type 1 van het Diabetes Fonds.

 

Aanmelden nieuwsbrief Naar nieuwsbericht

Dit gesprek is een reactie op het artikel:Maagverkleining bij diabetes type 1 heeft voor- en nadelen


Ik heb een vraag aan deze groep, ik ben namelijk aan het eind van mijn ideeën.

Op dit moment word ik steeds zwaarder en heb steeds meer insuline nodig om een beetje ‘inline’ te blijven. Bewegen gaat steeds minder, omdat de combinatie van mijn kapotte knie en wandelen/fietsen  gewoon niet meer werkt. Mijn gewicht gaat me nu echt in de weg zitten en ik ben er klaar mee. Alle soorten en maten diëten geprobeerd, maar diëten die bij anderen werken, doen bij mij niets of veel te weinig.

Ik heb nu informatie aangevraagd over een gastric bypass, ik wilde hier niet aan, maar ik zie geen andere oplossing meer en ik wil graag (veel) minder insuline gebruiken, meer kwaliteit van leven hebben en beter kunnen bewegen.

Zijn hier leden met ervaring met een gastric bypass en en zo ja, wat zijn jullie ervaringen? In mijn directe omgeving ken ik vier mensen die allemaal een gastric bypass operatie hebben gedaan en die zijn er allemaal blij mee, maar dit zijn geen diabeten.

Groeten, Egwin


Wil je reageren op het gesprek of de reacties lezen? Log dan in of maak gratis een account aan.