Vanaf 20 oktober 2022 worden geen nieuwe (nieuws)artikelen aan deze community toegevoegd. Lees hier meer.

Wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over diabetes type 1? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief E-dialoog type 1 van het Diabetes Fonds.

 

Aanmelden nieuwsbrief Naar nieuwsbericht

Zijn er meer die in de griepspuitgroep zitten en nog steeds geen brief hebben ontvangen voor hun tweede booster? Ik word er wel wat onrustig van...en ik vermoed andere diabeten met mij (mijn laatste en enige booster was in december 2021). 

Ik weet van een ander iemand met type 1 onder de 60 jaar dat zij ook nog zit te wachten terwijl in de media wordt gedaan alsof de kwetsbare griepspuitgroep er al een op zak zou hebben. Ook in de kranten staan advertenties met: 

"Als je jonger dan 60 jaar bent en ook wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse griepprik, ontvang je vanaf begin oktober een uitnodiging voor de herhaalprik".

Nu valt "volgend jaar mei" strikt genomen ook nog onder  "vanaf begin oktober", maar de suggestie is echt anders omdat vanaf vandaag ook de groep geboren van 59-jarigen zonder medische indicatie een prik kan halen en nu de NIET-griepspuitgroep dus al aan de beurt is..

Zijn er meer die met mij in ditzelfde schuitje zitten? 

Met groet van Welmoed