Vanaf 20 oktober 2022 worden geen nieuwe (nieuws)artikelen aan deze community toegevoegd. Lees hier meer.

Wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over diabetes type 1? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief E-dialoog type 1 van het Diabetes Fonds.

 

Aanmelden nieuwsbrief Naar nieuwsbericht

Deze community drijft op onze bloggers. Zij vertellen jou bijvoorbeeld over hun kerstwens en een vergeten tas, nemen je mee naar de hitte van Namibië en op bezoek bij de podotherapeut.

Vorige week dinsdagavond was de allereerste bloggersmeeting van Diabetestype1.nl! Enerzijds om elkaar (beter) te leren kennen en anderzijds om de bloggers te bedanken voor hun inzet voor de community. En deze eerste bloggersmeeting werd hoog tijd, want inmiddels zijn er 151 blogs geschreven en geplaatst!

Ik vind het mooi om te zien dat de verhalen die in de blogs verteld worden zorgen voor herkenning en anderen een hart onder de riem steken en dat deze verhalen laten zien dat je er niet alleen voor staat! Maar ook dat de bloggers aangeven het fijn te vinden op deze manier hun verhaal kwijt te kunnen en een 'online' luisterend oor te vinden.

Tijdens de bloggersmeeting hebben we uiteraard gezellig gekletst, maar we kregen ook een inspirerende en leerzame workshop 'fotografie met je smartphone'. Dus dat belooft wat voor foto's bij de blogs ;-)

IMG_8896 - bewerkt.jpg

Ik vond het het erg leuk om de bloggers in real life te ontmoeten. Meerderen had ik al 'gesproken' via de mail of de telefoon. Maar in het echt blijft toch het leukst! Dank dat jullie erbij waren 
@Anne-Huizinga @Annemarie Balk @Jacqueline82 @Jonna @Jorieke @Loes @Purdey Cherry @Suikerkontje!

En voor de bloggers die er niet bij konden zijn: wie weet tot een volgende keer!