Vanaf 20 oktober 2022 worden geen nieuwe (nieuws)artikelen aan deze community toegevoegd. Lees hier meer.

Wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over diabetes type 1? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief E-dialoog type 1 van het Diabetes Fonds.

 

Aanmelden nieuwsbrief Naar nieuwsbericht

Wat leuk dat je deze website bezoekt! Mijn collega's en ik hebben hier maanden lang hard gewerkt en we zijn supertrots op het eerste resultaat! Ik wil jullie graag even wat vertellen over deze website, zodat jullie weten wat je er precies kan vinden.

100% diabetes type 1

Deze website - die het Diabetes Fonds net gelanceerd heeft - gaat 100% over diabetes type 1. Met de site willen we mensen met diabetes type 1 en hun naasten nog beter informeren, met bijv. informatie over onderzoeken die er gedaan worden naar de genezing en het beter om kunnen gaan met diabetes type 1.

De directrice van het Diabetes Fonds vertelt in haar blog 'Een centrale plek' meer over waarom we deze website precies gestart zijn.

Contact

In gesprekken - het forum - kan je contact zoeken met andere personen met diabetes type 1, om vragen te stellen of van gedachten te wisselen over alles rondom diabetes type 1. In de bibliotheek vind je allerlei feitelijk informatie over bijv. complicaties en de behandeling van diabetes type 1.

Thema's

Onder de kop thema's, in de navigatie, vind je een verzameling van alle verschillende informatie, artikelen en gesprekken rondom het specifieke thema dat je gekozen hebt bij elkaar op een plek. Thema's zijn o.a. diagnose, dagelijks leven en risicofactoren

Jullie mening

Uiteraard hebben we onderzoek gedaan naar de behoefte van mensen met diabetes type 1 en daaruit kwamen de bovenstaande 'ingrediënten' van deze site naar voren. Nu de eerste versie van de site klaar is, zijn we natuurlijk heel erg benieuwd naar jullie mening. Wat vinden jullie ervan? Laat het ons hieronder weten...